「コンビニ・エバポ」が掲載された文献のご紹介

ニュース

トピックス

「コンビニ・エバポ」が掲載された文献のご紹介

2019年07月22日

分析前処理や分取クロマトグラフィーで得られた少量サンプルの濃縮に最適な『コンビニ・エバポ(英名:Smart Evaporator)』が論文に掲載されました。

Extraction of strawberry leaves with supercritical carbon dioxide and entrainers: antioxidant capacity, total phenolic content, and inhibitory effect on uric acid production of the extract
Takafumi Satoa Yoshiro Ikeyaa Shin-ichi Adachib Kazumi Yagasakib Ken-ichi Niheic Naotsugu Itoha

 a Department of Material and Environmental Chemistry, Utsunomiya University
 b Center for Bioscience Research and Education, Utsunomiya University
 c Department of Applied Biological Chemistry, Utsunomiya University

 

 

(キーワード:Extraction, Supercritical carbon dioxide, Strawberry leaf, Antioxidant, Phenolics, Suppressing uric acid production) -Food and Bioproducts Processing-Science Direct (11 July 2019)
当社製品に関する記述は、Protocol (有料) 内にあります

関連: コンビニ・エバポシリーズ 製品ページ

 

ご不明な点がございましたら、お気軽にお問合せください。

arrow_drop_up