ニュース
「コンビニ・エバポ」が掲載された文献のご紹介
分析前処理や分取クロマトグラフィーで得られた少量サンプルの濃縮に最適な『コンビニ・エバポ(英名:Smart Evaporator)』が論文に掲載されました。
Extraction of strawberry leaves with supercritical carbon dioxide and entrainers: antioxidant capacity, total phenolic content, and inhibitory effect on uric acid production of the extract
Takafumi Satoa Yoshiro Ikeyaa Shin-ichi Adachib Kazumi Yagasakib Ken-ichi Niheic Naotsugu Itoha
a Department of Material and Environmental Chemistry, Utsunomiya University
b Center for Bioscience Research and Education, Utsunomiya University
c Department of Applied Biological Chemistry, Utsunomiya University
(キーワード:Extraction, Supercritical carbon dioxide, Strawberry leaf, Antioxidant, Phenolics, Suppressing uric acid production) -Food and Bioproducts Processing-Science Direct (11 July 2019)
当社製品に関する記述は、Protocol (有料) 内にあります
ご不明な点がございましたら、お気軽にお問合せください。